25 Nisan 2010 Pazar

Happily Happily Ever After...


























Pazar sabahı evde kahvaltı yapmak istemeyip kendimizi mahallemizdeki Happily Ever After'a attık...




Can omleti gelene kadar sütünü bitirdi bile:)
Tam bir süt ailesiyizdir:) Evimizdeki yumurta, yoğurt ve süt tüketimine inanamazsınız.
Hani minik bir çiftlik bize çalışabilir:)
Can ve Beg günde 1.5lt inek sütü tüketir. Ben keçi sütünü tercih ediyorum günde 1lt'yi buluyor :)























Can sade omlet seviyor. Patateslerine dokunmadı bile. Patates kızartması ve türevlerini hiç sevmez.  Beslenme alışkanlıkları bana çok benziyor:)
















Bizim pisboğaz ne yedi dersiniz? :)))




























Akçaağaç şurubunu basarak pancake... Öğle yemeğinde dengelemek için salata yedi ama gelişme çağında olmasa bu pancakeler ona popoya yapışarak geri dönerdi:) Tabii ki nefis ve hiçbir besin yasak değil ama miktar ve sıklıklarına dikkat edilmeli. Abartmada pazar şımarması olabilir tabii:)

























Ben iki dilim kepek ekmeği ile içi otlu nefis bir omlet yedim:) Domates ve salatalıklarımı bekliyorum:) Bu kış aldığım 2 kiloyu verme dönemindeyim ama aç kalmadan ana öğünlerimi tam ve yeterli yiyerek. Malum yaz geliyor:)





































Haluk'da kahvaltı faslını abartmadan egg benedict söyledi...





































Yanında patatesle gelmesine rağmen yemedi ve egg benedict yeterli oldu...

9 yorum:

  1. bende malesef pancake yada krep sevenlerdenim özellikle şurup , reçel yada nutella ile yediğimde ayaklarım yerden kesiliyor :))) bu arada çok güzel bir ailesiniz allah mutluluğunuzu bozmasın :)) bide Haluk Bey'in V tişörtünü çok sevdim :))

    YanıtlaSil
  2. harika!! bende sağlıklı yaşam konusunda titiz bir insanımdır:) sizdende çok güzel şeyler öğreniyorum tşkler.malum o 2 kilodan aynen bende aldım şimdi hafif hafif çokda düzenli olmasada yemelerime dikkat etmeye çalışıyorum çalıştığım içinde yemekleri ben yapamıyorum :(
    ama çok spor yapıyorum sizin sporla aranız nasıl? hiç bahsetmemişsiniz merak ediyorum ?

    YanıtlaSil
  3. SEVGİLİ Deniz Hanım,
    Öncelikle size binlerce teşekkür...Nice bilgi sahibi insan hiçbirşeyini paylaşmazken, siz herkese örnek olacak bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Ve birçok bilmediğimiz konuları bir öğretmen gibi anlatıyorsunuz. Sizden bir günlük beslenme modelinizi ve o harika cildinizin(maaşallah) hangi kremlerle beslendiğini, hangi bakımları yaptığınızı paylaşmanızı rica etsem , umarım beni kırmazsınız. Sizi çok beğeniyorum ve çok seviyorum.Bütün güzellikler sizden yana olsun. bobişinizi de öptüm.

    YanıtlaSil
  4. aynen tüm arkadaşlara katılıyorum biraz daha tüyo lütfen :) birde eğer yapıyorsanız nasıl spor yapıyorsunuz ???

    YanıtlaSil
  5. nazi kampı geliyo sizin ev bana :P

    YanıtlaSil
  6. Aslı hiçbir besin yasak değil ama miktar ve sıklık kontrolü malum:) Herşey sağlıklı olmak ve kendimizi idareli kullanmak için değil mi? :) Çok teşekkürler, mutlu olmak elimizde:)

    4evernn eski sporcuyum ve 11 yıl sağlık ve spor dergisi yayın yönetmenliği yaptım ancak sporda asla aşırıya kaçmam. Spor yapıyorum ama hafta 3 gün birer saat heathclubda :) Gün içinde hareketli olmak yeterli oluyor ama haftada 3 gün bir saat ekstra spor, bu hafif bir yürüyüşte olabilir sağlıklı bir insan için yeterli. Tabii hastalıklarda ve belli yaş dönemlerinde durum farklı. Sporuda aşırı yapmamak gerekiyor. Vücudumuz yaşadığımız sürece bize lazım çok fazla yıpratmamalıyız. Sporunda fazlası yıpratıcı ve yaşlandıran bir durum olabiliyor:)

    Sevgili Nesli beğendiğine çok sevindim:) Benim için deneyimlerimi ve bilgimi paylaşmak büyük keyif:) Karşılıklı bilgi paylaşımı ne kadar güzel birşey:) Gün içinde yediklerim ile ilgili twitterdanda gelen mesajlarla paylaşmamı isteyen çok izleyenim var. Artık yapmak şart oldu :) Bu hafta annemin kemo haftasıydı. Destek serum alıyor gündüzleri hep hastanedeyim ama hafta sonu bitmiş olacak herşey yolunda giderse başlarım:) Ayrıca iltifatınaza sevindim ve utandım:) Çok teşekkürler:)

    Aslı tamam başlayacağım söz:) Annemin de son kemosuydu bundan sonrası daha kolay:) Spordan da fotoğraflarla desteklerim:)

    Adsız neden öyle düşündün çok merak ettim?

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir mekan,sayenizde yeni biyer keşfettim.Teşekkürler...

    Melek

    YanıtlaSil
  8. hamburgeri ve yaninda sunulan patates hayatimda yedigimin en kotusuydu.. kardesim tavuk izgara istedi ancak izgara! dedigimiz tavuk, derili ve sakir sakir yag icinde gelince sok olduk ve yaginin suzulup derisinin cikarilmasi icin mutfaga geri gonderttik..kisacasi kabus gibi bir yemekti..bir daha asla..

    YanıtlaSil
  9. osbournes gbi bi programınız olsa keşke

    YanıtlaSil