26 Temmuz 2010 Pazartesi

Göcek formda...

İncecik ve hoş görünmek hepimizin hayali ancak hafifliği sağlamaya çalışırken gözden kaçırdığımız birşey var ki o da orantı...
Hepimizin doğuştan fiziksel özellikleri farklı. Bana göre önemli olan potansiyelimizi en iyi şekilde kullanabilmek.

Örneğin benim ince bir fiziğim var ancak 3-5 yıl öncesine kadar sırt kaslarımı güçlendirmediğim için kambur duruyordum. Tabii ergenlik ve okul yıllarım boyunca sırık, zürafa, leylek, safinaz lafları yememle daha kısa görünmek için kamburumu çıkararak durmamın etkisi büyüktür:)
Postürümü düzeltmek için ne mi yaptım. Merak edenler için plaj sonrası bir post yaparım tabii:)

8 yorum:

  1. Hep taytların, çorapların arkasına saklanan bu güzel bacaklar için bir maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. manzara muhteşem:)karadeniz gbi

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim ne yaptığınızı kamburunuz için. Benim de boyum çok uzun :) Sizin boyunuz kaç bilmiyorum ama ben de kambur kısmından şikayetçiyim :(

    YanıtlaSil
  4. postürünüzü düzeltmek için ne yaptınız?

    YanıtlaSil
  5. deniz hanım lütfen o postu hazırlarmısınız? kambur izleyicileriniz=)

    YanıtlaSil
  6. Pelin'cim çok tatlısın çok teşekkürler:) Ben de havalar soğusunda taytlarımı çoraplarımı giyebileyim diye bakıyorum. Çıplak bacaklar çok renksiz ve karaktersiz geliyor:)

    Adsız Dünyanın en güzel denizi Ege:)

    Shiva 1.77yim. Ergenlik döneminde hızlı büyümekten kas yapısının kemiğe yetişememesinden veya gelişme çağında duruş bozukluğundan vs gibi pek çokşey söylüyor doktorlar ama düzeltmek gayette mümkün.

    Sırt kaslarını güçlendirici hareketlerle postürüm düzeldi doğrusu. Muhteşem bir düzelme sağlanabiliyor ancak uzun ara vermeye gelmiyor.

    Şikayet etmekte çok haklısınız, nemden ve sıcaklıktan bir türlü hazırlayamadım. Yarın tatilimize devam etmek üzere farklı bir yere gidiyoruz daha kuru ve püfür biryere:) Orada spor salonu varmış çekip yayınlarım:)

    YanıtlaSil
  7. deniz hanım yazınızı bekliyorum nezaman düzenlersiniz acaba :)

    YanıtlaSil
  8. Göcek'te nerede kalıyorsunuz?

    YanıtlaSil