7 Mayıs 2010 Cuma

Yaza girerken dışarıda da hafif yemeğe devam:)

İstanbul Modern'in restoranında harika bir manzarada hafif bir öğle yemeği yedik:)
Nefis bir tavuk külbastı yedim tabii önden bir salata ile prova yaptıktan sonra:) Tavuk nefisti ama salata torbadan çıkarıp koymuşsun havasında çok bayılmadım.
Can'ın hep bir makarna hevesi oluyor, büyümesine destek iyi de bir besin ancak birkaç çataldan sonra  köfteleri yiyip gerisini bırakıyor. Bu da ona yetiyor, bizde ısrar yok:)

Haluk'da et külbastı ile aile bütünlüğünü sağladı:) Makarnadan iki çatal aldı. Evde hafif versiyonlarını zaten yaptığımız için onun tabiriyle hamallık yapmak istemedi:)
Beg'de köfteleri yoğurtla yiyip tatlıya yer bıraktı:)
Beg limonlu bir cheesecake yerken bana da uzun zamandır cheesecake yapmıyoruz, ben seninkileri daha çok seviyorum diye yakınıyordu, ben zevkten dört köşe tabii:) 
Övünmek gibi olmasın ama hafif Cheesecake'im hem lezzetli hem de gerçekten çok hafiftir:) Hafta sonu isterseniz sizin içinde yaparım:)

Haluk hot chocolate cake ile bir kaçamak yaşadı:)

Ben her şartta çayımı içiyorum:)

İstanbul Modern'in restoranının manzarası bir harika... Bu süpürge teknelerine bayılıyorum ne sempatikler:)

6 yorum:

  1. isteriizz çok merak ettim hafif chesecakei

    YanıtlaSil
  2. eveeettt cheesecake makarna cookie ne varsa daha hepsinden isteriz.bu arada onlar bu tatlilari yerken canin cekmiyo mu hic ben disarda tatli yememk icin yanimda starbucks kurabiyelerini tasiyorum senin:)

    YanıtlaSil
  3. Adsız bu akşam yapar yarın da annemlere giderken götürürüm diye düşündüm:) Hem babamın şekeri var bunu o da rahatlıkla yiyebilir:)

    Azize evde yapabildiğim, kendime yasaklar koymadığım, bununda içeriğini bildiğim için canım istemiyor:) Belki şaşıracaksın ama tatlı, makarna sevgisi diye birşey yok. Tabii ki yediğimizde ağza hoş gelen mutluluk veren bir tadı var ama genellikle kan şekeri düştüğü ve bağımlılık yaptığı için yeniyor:) Şöyle düşün hergün öğleden sonra 4 sıralarında tatlı veya tuzlu, beyaz unlu veya şekerli gıdalardan yiyorsan hep aynı saatlerde canının istemesi de böyle birşey:)

    YanıtlaSil
  4. Deniz Hanım blogdan bloğa takip halindeyim:) Cheseecake beni mahvetti. aklım fikrim şu an o cheesecakede. pratik bir cheesecake tarifi paylaşır mısınız?? SİZİ ÇOK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ.ARTIK BİR KARDEŞİM,ÇOK YAKIN BİR DOSTUM GİBİ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN BİR İKİ YAKINIM DIŞINDA KİMSEM YOK.

    YanıtlaSil
  5. deniz, kötüsün sen:)) ben o sıcak suflemsi chocolate cake'ten yedim! allahım, şimdi görünce resmen kalp atışlarım hızlandı:P

    bi de, beg'in anne senin yaptığın tatlıları daha çok seviyorum demesi cidden çok şirin. ne mutlu:) unutmadan, anneler günün kutlu olsuuunnn!

    YanıtlaSil
  6. Kutlarım sizi bu güzel tarifleri bizimle paylaştığınız için.Sizi izlemeye devam edeceğim..sema

    YanıtlaSil