24 Mayıs 2010 Pazartesi

Kantin'deyiz :)

Biliyorum ne deseniz haklısınız, birkaç haftadır çok ihmal ettim dbskinnycook'umu:) Ama söz artık bol bol hafif tariflerim yer alacak:) Bu hafta bizim için önemli malum Beg'in Central Saint Martins görüşmesi  Cuma günü:) Heyecan var:)  Ben de son haftalarda daha yoğun yardım etmeye çalıştığım için zaman yetmiyordu. Öncelik hep çocuklarımızın:)
Beg'in atölyesi Nişantaşı'nda, öncesinde Kantin'de yemeyi seviyoruz. Yemekleri gerçekten nefis:)
Ben Kantin'in tavuk köftesinin hastasıyım:) Yanında kendi sosumu masada yaptığım salata ile tercih ediyorum...
Bakmayın Beg'in kopacak gibi durmasına hem pis boğaz, hem de müthiş gurmedir:) Yaptığım yemeklerin doğru tatlarını bulmamda onun damak tadının katkısı büyük:)
Nefis bir falafel yedi...

7 yorum:

  1. Mmm yummy..Yarın Nişantaşındayım, öğle yemeğinde Kantinde mi olsam nedir :))

    YanıtlaSil
  2. denizcim, beg'e BOL sans diliyorum...basaracagindan eminim. böyle bir free-minded yetenegi kacirmazlar.

    YanıtlaSil
  3. tshirte bayıldım sanırım o da modifiye=) begi gerçekten çok takdir edioyorum central saint martins gerçekten muhteşem bi okul bende moda tasarımı okuyorum bitirince mastır için başvurmak istiyorum fakat çok zor bi okul ve nasıl baş edicem bilmiyorum bu beni çok düşündürüyo ayrıca bişey danışmak istiyorum bu konularda gerçekten çok fikir sahibisiniz bu moda okulları arasında Domus Academy hakkında ne düşünüyosunuz? fikirleriniz bnm için gerçekten önemlide=)

    YanıtlaSil
  4. hayatta en sevdiğim şeylerden biri falafeelll!

    beg'e bol ötesi şans diliyorum, çoook güzel gitsin görüşmesi:))

    YanıtlaSil
  5. Yaa ben de dün orda yemek yedim ve salatamın üstüne parmesan,beyaz vs ne biliyim bi peynir türü getiremediler,yokmuş peynir,cok garibime gitti:)Ama alt kattan aldığım sağlıklı şeyler nefisti doğrusu!Mutfaklarının girişindeki yemek kitaplarına bayıldım bu arada!
    Eminim harika geçer görüşmesi,özgün ve yaratıcı insanların farkına varacak ve kaçırmak istemeyecek kadar profesyonel olduklarını düşünüyorum..Bol şans.
    Selin

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle Beg' in hic sansa ihtiyaci olmadigina emin olmama ragmen yedekte dursun diye bol sans diliyorum :)Herseyin harika gelisecegine eminim.

    Sizden light, söyle buzz gibi yaza yakisir bir limonata tarifi bekliyorum lutfenn :)

    Cok sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Mayis 2010'dan daha yeni gonderilerinizin birinde tavuk eti yemediginizi yazmissiniz. Bu gonderinizde tavuk koftesini cok sevdiginizi belirtmissiniz.

    YanıtlaSil